DİYARBAKIR / YENİŞEHİR - Şehit Öğretmen Nuriye Ak Ortaokulu

Nis

e Twinning 2024 TÜRKİYE-AZERBAYCAN İşbirliğiyle yapılan " Know your space- desing your planet (Uzayınızı tanıyın- Gezegeninizi tasarlayın)" Projesinde Diyarbakır katılımcıları arasında okulumuz

Türkiye’nin İstanbul, Karaman, Bursa, Sivas ve Diyarbakır illerinde bulunan okullardaki öğretmen ve öğrencilerle Azerbeycan’ da bulunan öğretmen öğrencilerle ortak işbirliği yapılarak e- Twinning projesi yürütülmüştür. Projenin danışman öğretmenlerinden olan okulumuzun Fen ve Teknoloji öğretmeni Cavide YEŞİL AYDIN' ı ve öğrencilerimizi çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.  e- Twinnig ‘know your space- desing your planet (Uzayınızı tanıyın, Gezegeninizi tasarlayın)’ projesinin kapsamında Pano Çalışmaları, Kahoot Oyunları, Avatarlar, Yılbaşı Kartları, Puzzle çalışmaları, Uzman webinarları, Zoom Toplantıları, Ortak Harf Tasarım Çalışmaları, Poster- logo tasarımları ve 11 Şubat Bilim Kadını Günü için İnografik çalışmalar gerçekleştirmişlerdir. Ayrıca proje için uluslararası kalite etiketi için mayıs ayında başvuruda bulunulacaktır.Proje için ortak hazırlanan e- book için  aşağıdaki  bağlantıyı tıklayınız.

TIKLAYINIZ.

Nis

Öğrencilerimiz;

• Arjin Tekay Küçükler Grubu 24 kilo judo il 1. si
  • Yağmur Servet Ege Küçükler Grubu  40 kiloda. Judo il 1.si
  • Hira Koyun Yıldızlar Grubu 40 kiloda Judo il 1.si
  • Veysel Koyun Küçükler Grubu. 26 kiloda Judo il 2.si oldu.

Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.